In geval van Autoschade is het belangrijk om direct de juiste stappen te nemen zodat u niet achteraf voor een verrassing komt te staan.

In geval van een aanrijding met derden is het van belang dat u samen de voorkant van het Europees schadeformulier invult en ondertekent. Wanneer u in het bezit bent van een camera of een telefoon met camera maak dan foto’s. Het beste maakt u een overzichtsfoto en een paar foto’s van de schade aan zowel uw auto als de auto van de tegenpartij.

Om de achterzijde in te vullen kunt u het beste met de auto naar ons komen. Wij schatten dan het schadebedrag en helpen u met de verdere benodigde gegevens. Tevens informeren we voor u of de schade verzekerd is of niet.

Mocht u een autoschade hebben die niet gedekt is door uw verzekeraar zal u heel veel zelf moeten regelen. Om u hiermee te ontlasten bieden we gratis verhaalbijstand. Onze kennis en ervaring zal resulteren in een vlekkeloos resultaat.

Om tijdens het herstel mobiel te blijven bieden we mobiliteitsgarantie. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken en al uw dagelijkse werkzaamheden kunnen gewoon doorgang vinden.