Met een wagenpark van ruim 100 stuks garanderen wij u tijdens de reparatie mobiel te blijven. Wij stellen deze dan gratis* ter beschikking. Dat noemen wij mobiliteitsgarantie.

U kan bij ons ook altijd een voorkeur aangeven voor het type leenauto. Samen bekijken we dan de mogelijkheden. Wanneer u geen leenauto nodig heeft gedurende de reparatie kan u gebruik maken van onze haal & breng service.

Bedrijfsauto’s:

Voor bedrijven die afhankelijk zijn van een bestelauto is autoschade vaak extra lastig en duur door het missen van inkomsten. Daarom bieden wij voor bedrijven een bedrijfsauto op maat. U kan hierbij denken aan een Volkswagen Caddy, een Renault Master of zelfs een bakwagen met laadklep.

Huurauto’s:

Zowel de zakelijke klant als de particuliere klant kan bij ons een auto huren. De verhuur gaat per dag, per week of per maand. Voor meer informatie betreffende autoverhuur verzoeken we u contact op te nemen.

*Wanneer uw verzekeraar, de verzekering van de tegenpartij of de tegenpartij de kosten van een leenauto niet wil vergoeden nemen wij deze voor onze rekening. U bent dus altijd gegarandeerd van gratis vervangend vervoer.