Met ruitschade bedoelen we een sterretje of barst in uw voorruit, een ingeslagen zijruit of een scheur in uw panorama dak. Om wat voor ruitschade het ook gaat, wij kunnen dit voor u herstellen. In veel gevallen betaalt uw verzekeraar of leasemaatschappij de kosten. Indien u niet verzekerd bent voor ruitschade zullen wij u vooraf een scherpe prijsopgave geven zonder verrassingen achteraf.

Doordat we als Autoschade Raamsdonksveer een overeenkomst zijn aangegaan met GlasGarage Nederland kunnen we onze klanten altijd het laagst geldende eigen risico bieden en de schade direct afwikkelen met uw verzekeraar. Alle klanten die niet verzekerd zijn voor ruitschade profiteren van een lagere prijs door de gunstige inkoopvoorwaarden van zo’n grote organisatie zonder in te leveren op de kwaliteit van de ruiten.

Via de onderstaande link komt u op de site van GlasGarage. Daar kunt u indien gewenst meer informatie vinden. Wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op en we verzorgen het helemaal voor u.